Onderwijs

AKAG-ZON masterclasses

AKAG-ZON ontwikkelt eigen masterclasses voor bijvoorbeeld verzekeringsartsen of artsen in opleiding tot verzekeringsarts. Online als het moet, op locatie als het kan. Met voorbereiding die haalbaar is naast een drukke baan en met opbrengsten waar iedere deelnemer iets aan heeft. Dus ben je nieuwsgierig, creatief en onderzoekend dan zijn deze masterclasses iets voor jou!

Haalbaar

Laagdrempelig, interactief met voorbereidingsmail of filmpjes, zodat de professional zelf kan plannen wanneer deze de opdracht maakt.

Waardevol

Evidence based onderwijsmateriaal, hetgeen toepasbaar is in de praktijk. In het onderwijs komen de CanMEDS competenties uitgebreid aan bod.

Geaccrediteerd

Onze masterclasses zijn ABSG geaccrediteerd.

Van vraagteken naar onderzoeksvraag

De eerste reeks van masterclasses is ontwikkeld om de professionals in het domein arbeid en gezondheid, met name verzekeringsartsen, te enthousiasmeren voor onderzoek. 

De masterclass met de naam: ”Van vraagteken naar onderzoeksvraag” is gericht op brainstormen over onderzoeksvragen uit de praktijk. Door het werken in kleine groepjes na de algemene inleiding, worden de deelnemers geënthousiasmeerd om na te denken over vragen uit de praktijk.
Na de brainstormsessie worden de meest voorkomende vraagstukken gebundeld en gaan de deelnemers, na een kort college, in groepjes uiteen voor het formuleren van onderzoeksvragen. Deze geaccrediteerde cursus is laagdrempelig en zorgt ervoor dat de deelnemer aan het einde in staat is om zelf de vertaling van idee naar onderzoeksvraag te maken en een globale onderzoeksopzet. 
"Ik ga weer met een andere kijk op het vak naar huis. De masterclass was een leuke actieve manier om met onderzoek doen kennis te maken!"

Feedback van een deelnemer aan de masterclass

Anoniem